Els van Roosmalen geeft de consulten, cursussen Feldenkrais, Mindfulness, Mindfulness Kids, Ademtherapie en Ontspanningstherapie (AOT) in Eindhoven en Helmond


profielfoto van mijzelf

Welkom op mijn profielpagina. Een ieder die interesse heeft en graag wil kennismaken met mij, Els van Roosmalen, en individuele therapie, lessen, trainingen en/of workshops wil volgen is van harte welkom. Dit kan zowel individueel als in groepsverband.

De basis van mijn activiteiten ligt in mijn start met de opleiding fysiotherapie. Daarna is de interesse gebleven in het functioneren van de mens zowel fysiek, emotioneel als psychisch.

De opleiding in de bewegingsmethode Feldenkrais van Mia Segal paste goed bij mijn interesses.

Tevens ben ik gecertificeerd Adem- en Ontspanningstherapeut, opleiding Adem- en Ontspanningstherapie, AOT methode Van Dixhoorn.

Aanvullende kennis en ervaring heb ik opgedaan in diverse opleidingen en trainingen waaronder de aandachttraining Mindfulness, reflexzonemassage, bewegingsdocent, docent weerbaarheid en zelfverdediging. Daarnaast heb ik via NISB/Fontys de opleiding gevolgd tot leefstijladviseur en beweegkuurinstructeur gericht op mensen met diabetes en obesitas.

Tevens heb ik veel geleerd door het beoefenen van de ruitersport, dansen (tango) en martial arts (gevechts/verdedigingskunst). Niet geheel toevallig sporten en hobbies die inlevingsvermogen vragen en afstemming op partner en medebeoefenaar(s).

Als uitgangspunt gebruik ik het ervarend leren vanuit de principes "wat je doet is goed" en "het kan ook anders". Het (her)ontdekken van de mogelijkheden tot bewegen, zowel letterlijk als figuurlijk, blijft mij boeien.

Belangrijke aspecten zijn voor mij het voelen en het contact met jezelf. Door het waarnemen van jezelf in beweging kun je beweging in jezelf teweeg brengen.
Hoe kun je bewust bewegen, leven en zijn.

Sitemap | Disclaimer | 2010 – 2015 © Vivid Care